Over onsCarrièresHoe Het WerktMobiele AppHelp

Haal het meeste uit je stad

In het alledaagse leven dat gekenmerkt wordt door vaste routines, is het soms moeilijk om energie en spontanitiet te vinden. Maar met Bownty is er geen excuus. Wij maken de beste selectie en verzamelen de meest aantrekkelijke deals om jou de beste ervaringen in jouw stad aan te bieden, op de simpelste manier. In andere woorden, Bownty biedt ervaringen aan, zodat jij tijd kan besparen, iets anders kan proberen en je dagelijkse routines kan doorbreken.

header_screen

Volg waar je van houdt

Jij bent speciaal en uniek, dus geen dag zou hetzelfde moeten zijn. Met Bownty kan je zelf je favoriete categorieën selecteren, dus je ontvangt alleen de deals waar jij echt geïnteresseerd in bent. Je kan altijd categorieën toevoegen of verwijderen als je iets nieuws wilt volgen. Als je iets specifieks zoekt, of het nou een extra speciale spa deal is, een geweldige restaurantvoucher of de beste aanbieding voor een dagje uit met de familie, Bownty heeft het voor jou en laat het je gemakkelijk vinden met onze efficiënte zoekfuncties.

Altijd maar een muisklik weg

Spontaan zijn zou niet moeilijk moeten zijn, en bij Bownty kan je gemakkelijk de juiste deal vinden om je plannen wat meer spanning te geven. Of je nu onderweg bent of thuis bij de haard zit, je volgende geweldige ervaring is binnen handbereik.

Meld je aan en we laten het je weten wanneer er een geweldige deal is die matcht met jouw interesses. Download onze gratis app en swipe door al onze fantasische deals, of bezoek simpelweg onze website vanaf elk mobiel apparaat.

Helemaal GRATIS

We zien graag dat je je zuurverdiende geld uitgeeft om nieuwe onvergetelijke ervarigen en magische momenten te creëren, met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarom is het helemaal gratis om Bownty te gebruiken. Hoe meer mensen Bownty gebruiken, hoe beter wij Bownty kunnen maken. Vergeet daarom niet om je vrienden en familie over je geweldige ervaringen te vertellen! Waarschijnlijk zullen zij ook blij zijn om ons te leren kennen.